https://wijverhurenprinters.nl/blog/printer-toner/

Hoe cartridge vervangen HP

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
Hoe cartridge vervangen HP

Heb je een HP printer en vraag je je af hoe je de cartridge moet vervangen? Hoe dat precies moet kan per HP model een beetje verschillen, maar in grote lijnen werkt het bij alle HP printers wel hetzelfde.

Waar cartridges kopen? 3 tips voor de beste selectie

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
Waar cartridges kopen? 3 tips voor de beste selectie

U kent vast de uitspraak wel? Door de bomen het bos niet meer zien. Het overzicht kwijt raken. In de war raken van alle opties. Dat laatste kan de uitkomst zijn als we op zoek gaan naar een product of dienst op internet en google schotelt ons zoveel opties voor dat we door de bomen het bos niet meer zien. En veel opties voldoen niet aan onze wensen of eisen maar hebben wel die hoge positie in google weten te bereiken. Gewoon maar weer ouderwets een product catalogus uit de kast pakken en de bestelling afhandelen met een accountmanager die op de koffie komt? Of zijn er nuttige tips die leiden naar de weg waar cartridges kopen het meest interessant is?

Wat kost inkt voor printer?

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
Wat kost inkt voor printer?

De exploitatie kosten van een printer hangen sterk af van de kosten van een inkt of toner cartridge. En dat geldt ook voor andere apparaten met een variabel kosten model. Denk daarbij aan koffie machines, scheermessen, de coravin, wasmachines en bijvoorbeeld auto’s. De prijzen van aanbieders van verbruiksmaterialen kunnen behoorlijk verschillen. En daarbij geldt ook dat er grote verschillen kunnen optreden tussen de prijzen van originele verbruiksmaterialen van de fabrikant van het betreffende apparaat en de alternatieve kopieën die op de markt beschikbaar zijn. Vaak zijn de alternatieve aanbieders goedkoper. Maar de kwaliteit bepaalt uiteindelijk de eindprijs. Hoe zit dat bij printers? Wat kost inkt voor printer?

Is een toner noodzakelijk?

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
Is een toner noodzakelijk?

Kan Max Verstappen wereldkampioen worden zonder brandstof? Een no brainer. En dat geldt ook voor andere vragen als; Kan je koffie zetten met een Nespresso apparaat zonder cupjes? Kan een scheer apparaat zonder mesjes scheren? Kan een wasmachine wassen zonder wasmiddel? Iedere technologisch apparaat of voertuig met verbruiksmaterialen of brandstof kan alleen functioneren en presteren met de juiste middelen om de motor te voeden. Datzelfde geldt voor de printer. Een printer heeft als brandstof toner en of inkt. En dus kan je concluderen dat het antwoord op de vraag is toner noodzakelijk is een volmondig Ja is. Waarom is een toner noodzakelijk? En in welke situaties voel je de pijn als je geen toner meer hebt?

Wanneer toner gebruiken?

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
Wanneer toner gebruiken?

Wanneer gebruik je benzine? Wanneer gebruik je diesel? Twee simpele voorbeeld vragen waarop iedereen het antwoord kent als het gaat om de eigen auto. Maar als je een auto van iemand anders leent of huurt dan kijk je toch even bij de eerste tankbeurt wat er aan de binnenkant van de tankdop staat aangegeven. Want je wil voorkomen dat je de verkeerde brandstof in de tank doet. En zo technische problemen veroorzaakt die lastig en kostbaar zijn om op te lossen. Voor de printer geldt eigenlijk hetzelfde. Als je de verkeerde brandstof in de printer doet dan kunnen er ook technische problemen ontstaan. En die kunnen vervelend en desastreus uit pakken. De vraag wanneer toner gebruiken gaan we daarom uitbreiden met een aanvullende vraag. Welke toner gebruiken?