Voorwaarden en spelregels Laagste Prijsgarantie 

 
Wijverkopentoners.nl heeft de scherpste prijzen van Nederland. Dit is niet alleen een bewering maar ook een belofte. Om deze reden kunnen wij u ook de laagste prijsgarantie bieden op uw originele printersupplies. 
 
In het geval dat u meent elders op internet hetzelfde product voor een lagere prijs gezien te hebben, dan horen wij dat graag van u. Let er hierbij op dat u uiteraard de prijzen inclusief btw met elkaar vergelijkt. 
 
Houdt u rekening met de volgende voorwaarden:  

  • Het product dient bij de goedkopere aanbieder direct uit voorraad leverbaar te zijn. 
  • Wanneer u na uw aankoop aanspraak maakt op de laagste prijsgarantie, zal er een tegoed aan uw account worden toegevoegd dat bij een volgende bestelling automatisch verrekend wordt. 
  • De producten die voor de prijsgarantie in aanmerking komen zijn nieuw, compleet en verpakt in de originele verpakking. 
  • Wijverkopentoners.nl moet het prijsverschil kunnen controleren op een openbare website. 
  • Omdat het ons huismerk van uiterst hoge kwaliteit is (zie het Quality Approved logo) en het huismerk van concurrenten vaak van b-kwaliteit is, zijn de huismerkproducten niet te vergelijken met die van onze concurrenten. Op huismerkproducten kunnen wij hierdoor geen laagste prijs garantie bieden, wij bieden echter wel levenslange garantie op onze huismerkproducten. 
  • Producten uit (opheffings)uitverkopen, opbodverkopen, faillissementsverkopen, groothandelverkopen, demomodellen, internetmarktplaatsen, beschadigde producten, overtollige oude voorraad, herverpakte producten, producten uit het buitenland of niet bestemd voor de EU komen niet in aanmerking voor de laagsteprijsgarantie. 
  • De laagsteprijsgarantie is niet van toepassing als er sprake is van afwijkende leveringsvoorwaarden. Om deze reden nemen wij ook de verzend- en administratiekosten mee in de vergelijking en is de prijsvergelijking op basis van 1 artikel inclusief verzendkosten. 
  • De laagsteprijsgarantie is bedoeld voor een eindgebruiker. Wederverkopers of handelsaanvragen zijn uitgesloten van de laagsteprijsgarantie. 
  • Uitgesloten van de laagsteprijsgarantie zijn prijswijzigingen die door de printerfabrikant worden doorgevoerd voor de gehele markt. 
  • Bij twijfel of onduidelijkheid over de juistheid van de aangeboden prijs en/of voorwaarden is het oordeel van Wijverkopeninkt.nl doorslaggevend. 

 
Wanneer u aanspraak denkt te maken op de laagsteprijsgarantie kunt u voorafgaand aan uw aankoop, of maximaal 3 werkdagen na factuurdatum, een e-mail sturen naar [email protected] met de volgende gegevens:  
 
- uw naam, adresgegevens en e-mailadres; 
- een volledige en duidelijke omschrijving van het product; 
- een link naar de productpagina waar u het goedkopere artikel heeft gezien.